Testbilde

Chr. Thams fagskole utvikler, formidler og gjennomfører opplæringstiltak for voksne innen både offentlig og privat sektor. Vi er en del av den offentlige fagskolen i Sør-Trøndelag og tilbyr et bredt spekter av fagskoleutdanninger.
Fagskolen er godkjent av NOKUT (Nasjonal Organ for Kvalitet i Utdanningen).

På nettsidene til Chr. Thams Ressurs finner du opplysninger om desentralisert høgskoleutdanning og virksomheten til felles Ressurssenter for Orkdal og Meldal videregående skoler.

Chr. Thams fagskole
Vi er godkjent av NOKUT (Nasjonalt organ for kvalitet i utdanninga) i flere retninger innen helsefag, landbruksfag og teknisk fagskole.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Årsmeldinger:

2012

Videokonferanser

Vi administrerer utstyr for videokonferanse til bruk i fjernundervisning og for utleie, både på
Meldal vgs og Orkdal vgs.

Orkdal vidaregåande skole

Konferanserom D 20 med plass til ca 30 deltakere
to  kamera.

2 store skjermer
Tilkopling for datamaskin og trådløst nettverk.

Egner seg både til videokonferanseundervisning (med og utan studentar i salen) og til videokonferanse for små og store grupper.

IP: 217.199.54.223

Teknisk ansvarleg for Orkdal:
Pål Kvernvik
epost: pal.kvernvik(a)stfk.no
tlf: +47 920 31 070

Chr Thams fagskole – Meldal videregående skole

Auditorium, multimediarom / filmrom med amfi, plass til 63 deltakarar og surround lyd.
To kamera og eitt dokumentkamera.

Motparten kan bli vist på storskjerm med videokanon

Tilkopling for datamaskin og trådlaust nettverk.

Konferanserom A103 med ca 10 sitteplassar.
Et kamera.

Tilkopling for datamaskin og trådløst nettverk.

Konferanserom A246 med ca 20 sitteplasser.
Et kamera.

Tilkopling for datamaskin og trådløst nettverk.

Konferanserom A247 med 32 sitteplasser.
To kamera.

Tilkopling for datamaskin og trådløst nettverk.

Teknisk ansvarlig for Chr. Thams fagskole, Løkken Verk:
Kai Ove Lyngvær
epost: kai.ove-lyngvar(a)stfk.no
tlf: 72 81 12 10 (sentralbord Meldal vgs/Chr. Thams fagskole)