Samarbeid med fagskolen

Vil din virksomhet samarbeide med oss?

Chr. Thams fagskole ønsker et tett og godt samarbeid med bedrifter og næringsliv, lokalt og regionalt.

connect connection cooperation hands holding isolated jigsaw join 1153657 2

Samarbeid med bedrift og næringsliv representerer ikke bare en viktig del av studietilbudet til våre studenter, men det er også en unik mulighet for våre lokale arbeidsplasser til å forme og nyte godt av fremtidens yrkesutøvere og deres spesialkompetanse.

Har dere en utfordring eller problemstilling dere søker nye løsninger på?

Et hovedprosjekt kan være en god mulighet til å få nye ideer og løsningsforslag som kan bidra til verdiskapning i deres virksomhet. Ikke minst vil dere få en unik mulighet til å bli kjent med våre studenter som kan dekke fremtidens rekrutteringsbehov i deres bedrift. Se noen av våre hovedprosjekter her >>

Chr. Thams fagskole jobber kontinuerlig med å holde våre studier aktuelle for bedrifter og næringsliv, samt utvikle nye utdanninger. Vi ønsker derfor tilbakemeldinger og formelle samarbeidspartnere for å gjøre våre studier enda mer skreddersydd til bedriftenes og næringslivets behov.

Ta kontakt med oss, så kan vi sammen finne samarbeidsformen som passer best for begge parter.